HOOGLANDSE HORECA FIETSTOCHT 2014

FietstochtNieuw: De Hooglandse Horeca Fietstocht, Hemelvaartsdag, 29 mei 2014

Op Hemelvaartsdag, 29 mei 2014, organiseren acht Hooglandse Horecabedrijven de eerste  Hooglandse Horeca Fietstocht. Een nieuw puur Hooglands initiatief, voor het eerst georganiseerd in dit speciale “Groos op Hoogland”-jaar! Zij organiseren een gezellige familie fietsdag, leuk voor jong en oud! En de deelname is geheel gratis!

Deelnemers aan de Hooglandse Horeca Fietsdag starten bij één van de acht deelnemende bedrijven en fietsen vervolgens hun eigen route langs alle bedrijven. Bij elk horecabedrijf wacht de deelnemers een ludieke activiteit en/of een speciale (horeca) aanbieding. Welke activiteiten en acties er worden georganiseerd blijft vooralsnog een verrassing! De deelnemers dienen alleen hun eigen fiets mee te nemen. Ook aan onvoorziene technische fietsproblemen is gedacht; er is een speciaal hulp-telefoonnummer beschikbaar waarmee de assistentie van Blom Rijwielen kan worden ingeroepen!

Elk bezoek aan een deelnemend Horecabedrijf levert een sticker op voor de stickerkaart; een volle stickerkaart geeft recht op nóg een speciale kinderverrassing bij Concordia, het eindpunt van de fietstocht. Dit eindpunt is niet toevallig gekozen. Op de Kerklaan vindt op Hemelvaartsdag de Hooglandse Verenigingenmarkt plaats. Een bezoek hieraan maakt de Hooglandse Horeca Fietstocht compleet. De deelnemende horecabedrijven zijn: 
1. Boerderij Breevoort, Slaagseweg 4, Hoogland
2. Café De Plank, Coelhorsterweg 21, Hoogland
3. Café Bar De Dissel, Hamseweg 34, Hoogland
4. De Faam, Hamseweg 5, Hoogland
5. Concordia, Kerklaan 3, Hoogland
6. Café Bar De Kolkrijst, Zevenhuizerstraat 151 Hoogland
7. De Kastanjeboom, Zevenhuizerstraat 281, Bunschoten
8. De Kooi, Zevenhuizerstraat 1, Bunschoten

Er kan gestart worden bij elk van de acht deelnemende horecabedrijven, de keuze is aan u! De start is om 10.00 uur. Bij elk startpunt zijn de gratis stickerkaarten te verkrijgen en kan de fietsroute beginnen! Het eindpunt is bij Concordia, uiterlijk om 15.30 uur. Tegen inlevering van de volle stickerkaart kan daar ook de kinderverrassing in ontvangst worden genomen.

De eerste Hooglandse Horeca fietstocht belooft een echt Hooglandse familiedag te worden, leuk voor jong en oud. Een mooi initiatief waarmee de Hooglandse Horeca laat zien, ook “Groos op Hoogland” te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...