Hooglandse zijspanrun zondag 14 september

zijspan

Dit jaar zal voor de 10e keer de Hooglandse zijspanrun voor mensen met een beperking plaatsvinden op de tweede zondag van september. Hierbij worden jongeren met een beperking de hele dag in het zonnetje gezet. Zo’n 25 zijspannen, 3 trikes en 4 militaire jeeps  rijden in een stoet door onder andere Amerongen, Scherpenzeel, Woudenberg en Hoevelaken. De motoren van de Koninklijke Marechaussee zorgen er voor dat de stoet weer veilig terugkomt in Hoogland.

Vele vrijwilligers zorgen voor een hapje en drankje onderweg. Deze jubileum editie wordt nog specialer, doordat alle deelnemers een t-shirt van Groos op Hoogland zullen dragen. Dit zal, naast de Hooglandse vlag waar sommige motoren mee rijden, een extra Hooglands tintje geven en u zult de stoet dus nog beter herkennen. U bent van harte welkom om de stoet uit te zwaaien op zondag 14 september.

We vertrekken om 10.30 uur vanaf de Kolkrijst. Rond de klok van 15.30 uur zijn we hier weer terug. Hopelijk tot dan! De bakkenisten zullen het leuk vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...