Groos 2019 in de steigers

 

 

5 jaar na het Groos spektakel in 2014, wil het bestuur in 2019 weer een Groos jaar organiseren. Vorige keer heeft dat geresulteerd in een aantal blijvende evenementen ( o.a. Hoogland Dweilland, Horeca fietstocht, Grenzeloos Hoogland) en wie weet wat er deze keer weer uit komt rollen.

Het bestuur roept daarom mensen op om ideeën in te brengen, om zich aan te melden als vrijwilliger namens een vereniging of gewoon namens jezelf. Lopend jaar wordt gebruikt om weer een grandioos Groos jaar 2019 mogelijk te maken. Met verrassende en hopelijk veel nieuwe initiatieven.

Wie doet er mee? Meld je aan via de website (www.groosophoogland.nl) of via Facebook https://www.facebook.com/groosophoogland/

U hoort van ons! En omdat het bestuur verantwoording wil afleggen over haar financiële situatie, vindt u het financieel verslag onder het kopje ‘bestuur’

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...